Bach bloesem Chicorei of Chicory

Bach bloesem Chicorei of Chicory

Chicorei Bach bloesem wordt zeer vaak gebruikt in een Bach bloesem mix. De reden hiervoor is dat de symptomen die Chicorei of Chicory behandelen vaak hand in hand gaan met andere emotionele problemen.

Waarvoor wordt de Bach bloesem Chicorei gebruikt?

Chicorei of Chicory wordt hoofdzakelijk gebruikt bij personen die altijd in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Dit heeft echter niets te maken met een egoïstische factor. Personen die gebruik gaan maken van de Bach bloesem Chicorei zijn allesbehalve egoïstisch. Meestal wil men altijd een bevestiging van hun omgeving. Dit specifieke symptoom komt meestal naar boven door een gebrek aan zelfvertrouwen.

Personen met een dergelijk symptoom hebben ook vaak last van andere bijkomende symptomen, die allemaal gerelateerd staan tot het overbezorgd zijn voor het welzijn van anderen. Hiervoor wordt de Bach bloesem Chicorei ook gebruikt.

Een van deze bijkomende symptomen is dat je vaak medelijden met jezelf gaat hebben. Ook moet alles naar jouw goedkeuren gebeuren en heb je altijd het gevoel dat er iets niet juist is en moet worden aangepast. Verder staat Chicorei bach bloesems personen zeer kritisch in het leven en houden ze ervan anderen te corrigeren op verkeerd gedrag.

Wat zijn de effecten van de Bach bloesem Chicory?

Chicory gaat positief gaan inwerken op alle bovenstaande symptomen. Zo geeft de Bach bloesem Chicory opnieuw een gevoel van voldoening. Ook worden personen met het gebruik van Chicory meer zelfzeker. Door deze twee positieve effecten heeft men niet langer de nood aan bevestiging van de omgeving. Wanneer personen de Chicory Bach bloesem gaan gebruiken zal men niet langer iets terug verwachten van hun omgeving en zal men niet langer het middelpunt van de belangstelling hoeven te zijn.

Wie mag gebruik maken van Chicorei of Chicory?

Personen die last hebben van de eerder vermelde symptomen mogen gebruik gaan maken van de Bach bloesem Chicorei.

Chicorei mag ook worden gebruikt door kinderen. Bijvoorbeeld: kinderen die zich niet goed voelen wanneer zij niet alle aandacht krijgen, bepaalde handelingen gaan uitvoeren zoals wenen wanneer iets niet naar hun zin is. Het gebruik van Chicorei is perfect veilig voor kinderen.

Verder kan Chicory of gelijk welke andere Bach bloesem, ook worden gebruikt door zwangere vrouwen. De samenstelling Bach bloesems is perfect veilig voor een zwangere vrouw en bevatten geen negatieve bijwerkingen of schadelijke stoffen voor je baby.

Ook dieren kunnen baat hebben bij het gebruik van Bach bloesem Chicory.