Bach bloesem voor dieren

Bach bloesem therapie voor dieren

Bach bloesem therapie is ondertussen zo gegroeid dat het ook kan worden toegepast op dieren. Bach bloesems kunnen voor zowel dier als eigenaar een echte verlossing zijn. Zo kunnen verschillende gedragsproblemen bij dieren met Bach bloesems worden aangepakt.

Bach bloesem voor dieren in relatie tot gedrag

Bach bloesems voor dieren kunnen jouw huisdier vast en zeker helpen. Zeker wanneer het gaat om een gedragsprobleem. Gedragsproblemen bij dieren zijn helaas veelvoorkomend. Dit kan gaan van angstig gedrag tot onverklaarbare agressie.

Natuurlijk is het belangrijk als jouw huisdier fysieke klachten vertoond, altijd een bezoekje te brengen aan de dierenarts. Maar voor gedragsproblemen zijn Bach bloesems voor dieren perfect om tal ongewilde gedragspatronen te gaan behandelen.

Een Bach bloesem voor een dier is net dezelfde als voor mensen, maar het is vanzelfsprekend dat de samenstelling van de Bach bloesem therapie kan verschillen. Voor een optimaal resultaat moeten de Bach bloesems  gekozen worden aangepast aan het dier zijn gedragingen, karakter en emoties.

Welke dieren kunnen met Bach bloesem behandeld worden?

Al heb je een vogel, konijn, hond, kat of paard, voor alle dieren is er een verschillende Bach bloesem samenstelling mogelijk.

Enkele voorbeelden waarbij Bach bloesem verlossing kan bieden:

  • Niet alle dieren zitten graag in de auto, zeker konijnen en katten niet. Stress kan hier een echte boosdoener zijn. Bach bloesems kunnen verlossing bieden.
  • Paarden die regelmatig mee doen aan wedstrijden kunnen ook met de nodige portie stress worden geconfronteerd. Bach bloesems kunnen ervoor zorgen dat ze zich rustig voelen voor de wedstrijd.
  • Honden, katten of andere dieren die uit een asiel komen hebben vaak een verleden, niet altijd positief. Bach bloesems kunnen helpen om trauma’s te verwerken.
  • Een Bach bloesem remedie kan verlossing geven bij dieren met angsten, agressie of dominant gedrag.
  • Een van de veel voorkomende angsten is onder andere vuurwerkangst

Bach bloesem voor dieren: 100% veilig

Belangrijk om te weten is dat Bach bloesems volledig natuurlijk zijn en dus 100% veilig zijn voor jouw dier. Van overdosis, bijwerkingen of andere negatieve reacties zijn geen sprake.

Het geven van een verkeerde Bach bloesem zal evenwel geen negatief effect hebben. Wel is het belangrijk om de juiste Bach bloesems te selecteren zodat je snel het gewenste resultaat bereikt.