Bach bloesems tijdens de menopauze

Bach bloesems tijdens de menopauze

Vrouwen kunnen gebruik maken van Bach bloesems tijdens de menopauze. Bach bloesems kunnen tijdens de menopauze alle symptomen aanzienlijk verminderen of stoppen. Hierdoor krijgt de vrouw niet langer dat ongemakkelijke gevoel.

Hoe werken Bach bloesems tijdens de menopauze?

Bach bloesems hebben tal van positieve effecten tijdens de menopauze. Verschillende symptomen worden aangepakt:

  • Een eerste symptoom die vrij vaak voortkomt tijdens de menopauze is een slaapgebrek. Doordat de symptomen van de menopauze bij de vrouw ook vaak ’s nachts gaan optreden, kan men vaak moeilijk slapen. Een slaaptekort heeft natuurlijk ook gevolgen op emotioneel vlak. Zo is men prikkelbaar en toont men weinig interesse in de sociale omgeving. Bach bloesems gaan vrouwen tijdens de menopauze helpen om beter te slapen door negatieve gevoelens zoals piekeren, neerslachtigheid aan te gaan pakken. Door het verbeterde slaappatroon kan het lichaam van de vrouw opnieuw beter omgaan met de bijkomende symptomen tijdens de menopauze.
  • Bij de menopauze heeft de vrouw ook vaak last van stemmingswisselingen. Deze stemmingswisselingen zijn volkomen normaal tijdens de menopauze en kunnen ook met Bach bloesems worden aangepakt. Zo gaan Bach bloesems ervoor zorgen dat de emotionele balans tijdens de menopauze terug word hersteld. Hierdoor heeft de vrouw minder last van onverklaarbare huilbuien.
  • Bach bloesems verbeteren ook het derde symptoom dat vaak bij menopauze voorkomt, namelijk lusteloosheid en vermoeidheid. De Bach bloesems gaan in dit geval de vrouw energie gaan geven en opnieuw laten genieten van het leven.
  • Naast een verstoord slaappatroon worden vrouwen tijdens de menopauze sowieso al belaagd met prikkelbaarheid en irritatie. Twee symptomen die het je omgeving, maar ook jezelf zeer moeilijk kunnen maken. De Bach bloesems gaan tijdens de menopauze opnieuw een rustig gevoel creëren waardoor je minder snel geïrriteerd of prikkelbaar bent.
  • Vanzelfsprekend kunnen een combinatie van symptomen die vrouwen tijdens de menopauze ervaren, leiden tot depressieve gevoelens. Bach bloesems helpen deze gevoelens tijdens de menopauze consequent aan te pakken.
  • Ook een verminderd libido is waarschijnlijk een van de meest voorkomende problemen bij de menopauze. Een verminderde zin in seks kan zeer zwaar op je relatie gaan doorwegen en zorgt vaak voor zware problemen. Ook hiervoor zijn Bach bloesems tijdens de menopauze geschikt; zo geven ze de patiënt opnieuw een gezond verlangen naar intiem contact.

Bijkomende factoren zoals concentratieproblemen, angst en gewichtstoename tijdens de menopauze, kunnen allemaal definitief met Bach bloesems worden aangepakt. Natuurlijk is elke vrouw uniek en zullen er verschillende factoren tijdens de menopauze gaan optreden. Daarom is het vaak goed om eerst een Bach bloesems consulent te raadplegen zodat er voor jou een persoonlijke Bach bloesems mix voor tijdens de menopauze kan worden gemaakt. Naast een persoonlijke mix kan ook de Bach bloesem mix 40 helpen, dit is een standaard mix voor de meest voorkomende problemen bij menopauze en heeft al heel wat succes geboekt.

Het gebruik van Bach bloesems tijdens de menopauze

Bach bloesems zijn tijdens de menopauze volledig veilig in gebruik. Indien je gebruik maakt van andere medicatie om symptomen van de menopauze te onderdrukken, mag je nog steeds gebruik maken van Bach bloesems om je behandeling aan te vullen.