Bach bloesem mix 40

Bach bloesem mix 40

Als er een fase in het leven is die vrouwen niet graag zien opduiken, dan is het wel de menopauze. Vooral de lichamelijke ongemakken, maar ook het feit dat je in de herfst van je leven komt, zorgen voor heel wat narigheid. Maar ook de herfst kan zijn mooie kanten hebben, en vooral: de periode is van voorbijgaande aard.

De strijd tegen de menopauze

Als de menopauze zich aankondigt, gaan vrouwen vaak op zoek naar middelen om die menopauze te bestrijden. Met Bach bloesem mix 40 kunnen zij geholpen worden.

Een vrouw wordt geboren met een voorraad eicellen. Vanaf de puberteit komt er maandelijks een eicel vrij die eventueel kan bevrucht worden. Gebeurt die bevruchting niet, dan wordt die eicel uit het lichaam verwijderd via de menstruatie. Meestal merkt men dat halfweg de 40 de voorraad eicellen op geraakt. Dat is dan ook de periode van de menopauze. Halfweg de 40 is niet een leeftijd om zich op vast te pinnen. Dit kan heel sterk variëren, net zoals de start van de puberteit. Beiden hebben echter niets met elkaar te maken. Het is dus niet omdat je op jonge leeftijd begon te menstrueren, dat je ook vlugger in de menopauze zal komen.

Bach bloesem mix 40 om de menopauze beter door te komen

Aangezien de menopauze een puur natuurlijke aangelegenheid is, zou het in principe niet nodig zijn om Bach bloesem mix 40 te gaan gebruiken. Maar de tekenen van de menopauze zijn dermate belastend voor het merendeel van de vrouwen, dat het begrijpelijk is dat men er iets wilt aan doen. Het is dus zeker niet zo dat je de menopauze zou kunnen overslaan. Bach bloesem mix 40 dient uitsluitend om de tekenen leefbaarder te maken. En die tekenen van de menopauze zijn niet van de minste. Zo zijn er de typische opvliegers. Zonder enige reden en op de meest onverwachte (en vaak ook ongelegen) momenten  barst je in zweten uit. Gebeurt dit ’s nachts, dan kan je er van op aan dat verder slapen niet meer mogelijk is. Je lakens en slaapkledij zijn kleddernat, zodat je kan kiezen tussen wakker blijven liggen of opstaan om lakens en kledij te verwisselen. Het gevolg is natuurlijk dat je helemaal niet uitgerust bent bij het opstaan. En dat leidt er dan weer toe dat je veel prikkelbaarder bent overdag. En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, word je ook nog geconfronteerd met het feit dat je enkele kilootjes bij komt en dat de zin in seks achteruit gaat. Kortom, je zit in een periode die je liefst zo vlug mogelijk ziet voorbij gaan.

Hoe helpt Bach bloesem mix 40 in de menopauze?

Bach bloesem mix 40 is een volledig natuurlijk product dat je zonder enig risico op een leefbare manier doorheen de menopauze loodst. Deze mix van Bach bloesems is zodanig samengesteld dat je er beter door kan slapen. Je wordt ook minder prikkelbaar en overdag beschik je dank zij Bach bloesem mix 40 over een flinke dosis meer energie. Ook de zin in seks neemt toe en het lukt je beter om er voor te zorgen dat je gewicht onder controle blijft.

Net zoals alle Bach bloesems, heeft deze mix geen bijwerkingen, is er geen gevaar voor verslaving en kan je deze perfect gebruiken in combinatie met eventuele medicijnen die je zou moeten nemen.