Bach bloesem mix 58

Bach bloesem mix 58

Bij de top 10 van goede voornemens die mensen tijdens de Nieuwjaarsperiode maken, haalt stoppen met roken hoge cijfers. Bij de top 10 van goede voornemens die niet volgehouden worden, staat dit voornemen echter ook op de kampioenenlijst.

Wil je stoppen met roken?

Bach bloesem mix 58 is een mix van Bach bloesems die mensen kan helpen om beter vol te houden om te stoppen met roken. Alleen het voornemen om te stoppen met roken, is een bewonderenswaardig feit. Iedereen beseft maar al te goed dat stoppen met roken gigantisch moeilijk is. Het aantal pogingen dat mislukt is dan meestal ook een veelvoud van het aantal pogingen dat wel lukt. Toch zijn er tal van goede redenen om te stoppen met roken. Meer nog, er is geen enkele reden om verder te doen met roken. Het is genoegzaam bekend dat roken uiterst nadelige gevolgen heeft voor onze gezondheid. En verhaaltjes over nonkels die ouder dan 90 zijn geworden en toch rookten, worden al lang niet meer beschouwd als een wetenschappelijke reden om toch te blijven roken.

Stoppen met roken is enorm moeilijk

Bach bloesem mix 58 probeert het stoppen met roken iets minder moeilijk te maken. Stoppen met roken is zo moeilijk, omdat je eigenlijk van een verslaving af moet. Iedereen beseft dat afkicken van een drugsverslaving of alcoholverslaving een ingrijpende zaak is. Maar dat afkicken van roken ook zo moeilijk is, daar is doorgaans minder begrip voor. Nochtans mag men dat stoppen niet onderschatten. De nicotine in de sigaret zorgt er namelijk voor dat je in de beginfase heuse ontwenningsverschijnselen gaat vertonen. Je lichaam is namelijk op die nicotine ingesteld, en als het die niet meer krijgt, dan gaat het jou daar alert op maken. Ook geestelijk zijn mensen vaak afhankelijk van de nicotine. Voor sommige mensen is het een automatisme om na een maaltijd een sigaret op te steken. Om geestelijk de knop om te draaien om niet meer te roken, is ook veel doorzettingsvermogen nodig.

Hoe helpt Bach bloesem mix 58 bij het stoppen met roken?

Bach bloesem mix 58 zal er op zich niet voor zorgen dat je zal stoppen met roken. Dit zou al te mooi zijn. Het is in eerste instantie nodig dat je zelf wilt stoppen met roken. Ben je daartoe bereid, dan kan Bach bloesem mix 58 jouw metgezel zijn. Deze mix van Bach bloesems zorgt er namelijk voor dat je minder problemen gaat hebben met de ontwenningsverschijnselen. Mensen die echt willen stoppen, zijn er rotsvast van overtuigd dat het beter zou zijn voor hen dat ze niet meer roken. Met Bach bloesem mix 58 gaan zij minder problemen hebben met feiten zoals:

– de behoefte om een vervangproduct van sigaretten te gebruiken,

– niet kalm te kunnen blijven,

– niet te verdikken,

– geen vertrouwen in jezelf meer hebben.

Hierdoor kan je op een rustige manier het roken afbouwen en liefst zelfs helemaal stoppen. De nare bijwerkingen van het stoppen met roken blijven door de mix van Bach bloesems achterwege, en na verloop van tijd ga je jezelf afvragen waarom je eigenlijk ooit gerookt hebt.