Bach bloesem Chestnut bud

Bach bloesem Chestnut bud

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, luidt het spreekwoord. Het kan misschien wel zijn dat een ezel inderdaad niet twee maal dezelfde fout zal maken, voor mensen is dit helaas niet altijd geldig. Meer nog, heel vaak gebeurt het dat iemand die in het leven ooit een bepaalde fout beging, in de toekomst deze fout nog maakt.

Bach bloesem Chestnut bud: steeds opnieuw fouten maken

Bach bloesem Chestnut bud is gemaakt voor mensen die altijd maar weer in dezelfde fout hervallen. Het is heel menselijk dat men uit een bepaalde fout niet meteen lessen gaat trekken en vervallen in dezelfde fout. Als buitenstaander gaat men maar al te vlug oordelen dat zoiets “dom” of “onverantwoord” is, maar helaas blijkt de lokroep om een fout te begaan sterker dan het influisteren dat men een fout moet vermijden. Typische fouten die gemaakt worden en een groot risico bevatten op herhaling zijn:

  • Het aangaan van leningen. Sommige mensen moeten soms de grootste moeite doen om een lening af te betalen. En net die mensen vallen zo vaak opnieuw in de verleiding om alweer een lening af te sluiten.
  • Relaties. Het lijkt wel alsof sommige personen geen relatie kunnen doen stand houden. Ook al zijn ze telkens overtuigd van het feit dat ze de “ware” liefde hebben gevonden, toch begaan zij elke keer opnieuw een fout waardoor die relatie stuk loopt.
  • Overtredingen. De chauffeurs met een zware voet lopen zelden maar één maal tegen de lamp. Meestal kunnen deze mensen genieten van een palmares van overtredingen.
  • Verslavingen. Roken of alcohol afzweren blijkt vaak een heel zware klus. Toch hervalt een groot deel van de mensen die het ooit presteerden om te stoppen met roken en/of drinken. En dat terwijl zij heel goed weten hoe moeilijk het is om te stoppen.

Hoe werkt Bach bloesem Chestnut bud?

Bach bloesem Chestnut bud probeert net zoals alle Bach bloesems een negatieve emotie om te buigen naar de positieve tegenpool. Deze Bach bloesem zal er voor zorgen dat je eens gaat beginnen nadenken over wat er jou is overkomen. Tot nog toe liet je gemaakte fouten gewoon achter jou liggen. Maar door de Bach bloesem Chestnut bud word je een pak aandachtiger om de fout niet opnieuw te maken. Het is zelfs zo dat je zelf lessen gaat trekken uit fouten die andere mensen maakten. Kort gezegd kan je dus stellen dat de Bach bloesem Chestnut bud je meer bewust gaat maken van de zaken die je uitspookte.

Bach bloesem Chestnut bud: veilig?

Is het wel verstandig om de Bach bloesem Chestnut bud te gaan gebruiken? Net zoals alle andere Bach bloesems is deze remedie volledig onschadelijk. Je krijgt er geen nevenwerkingen van en de remedie is totaal niet verslavend.

De Bach bloesem Chestnut bud is een natuurlijk product dat gemaakt is van de bloesems van de paardenkastanje. Het was de Engelse arts Edward Bach die ontdekte dat je door het bewerken van bloesems van bepaalde planten een product kan bekomen dat een negatieve emotie ombuigt naar de positieve tegenpool.