Bach bloesem Beech

Bach bloesem Beech

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we vlug met een oordeel over iemand anders klaar staan. Meer nog, niet zelden staan we zo vlug klaar dat het oordeel een voor-oordeel wordt. Zolang dit geen gewoonte is, is er niets fout. Maar van zodra anderen kritisch beoordelen een dagelijkse routine wordt, zou je kunnen overwegen om Bach bloesem Beech te gebruiken.

Bach bloesem Beech: de beuk

De Bach bloesem Beech is afkomstig van de bloesems van de beukenboom. Eigenlijk past het effect van deze bloesem remedie wel goed bij deze boom. Een beuk is een rijzige boom die hoog boven de anderen uitsteekt. Het lijkt een heel stoere kerel, maar al bij al is hij dat niet. Een beuk zal heel vroeg blaadjes hebben en heel lang die bladeren behouden, omdat hij zijn stam tegen te fel zonlicht wilt beschermen. Hierdoor vind je onder een beuk ook weinig andere planten. De beuk duldt geen lagere begroeiing.

En laat dit nu toevallig heel nauw aansluiten bij de persoonlijkheid van mensen die Bach bloesem Beech kunnen gebruiken. Deze mensen zijn (lijken) ook harde personen die anderen maar heel moeilijk dulden.

Wat doet Bach bloesem Beech?

Bach bloesem Beech ga je best gebruiken als je weinig of zelfs niet tolerant bent naar anderen toe. Je vormt al heel gauw een oordeel over iemand, en dat oordeel is doorgaans niet mals. Meer nog, men gaat zich zelfs ergeren aan bepaalde houdingen van andere mensen. Mensen die Beech zouden kunnen gebruiken, zijn van nature uit ook heel principieel. Zij gaan als het ware liever hun tong afbijten dan van hun principe of hun gelijk af te wijken. Zich inleven in andere personen is quasi onmogelijk. Door Bach bloesem Beech te gebruiken, vergroot het inlevingsvermogen van deze mensen. Zij gaan door deze bloesem remedie meer begrip tonen voor wat anderen zeggen. Maar ook gewoontes en gebruiken van andere mensen en culturen leert men beter te waarderen.

Het gebruik van Bach bloesem Beech is heel veilig. Net zoals alle andere Bach bloesems is er geen gevaar voor verslaving. Er is ook geen enkele vorm van bijwerkingen en je kan deze gebruiken op om het even welke leeftijd.

Bach bloesem Beech: een extraatje

Onderzoek heeft aangetoond dat Bach bloesem Beech niet alleen heel efficiënt is bij mensen die onverdraagzaam zijn. Soms gebeurt het dat mensen zich gaan ergeren aan bepaalde zaken. Zo kan een tikkende klok die nauwelijks hoorbaar is, dermate storend worden voor iemand dat men zich echt gaat ergeren aan die klok. Het geluid van een watervalletje kan heel rustgevend zijn, maar voor sommige mensen werkt dit net omgekeerd. Zij geraken door het geluid zo geobsedeerd dat zij zich op niets anders nog kunnen concentreren. Voor mensen die problemen hebben met sommige achtergrondgeluiden is deze bloesem remedie eveneens heel geschikt.

Daarnaast is Bach bloesem Beech niet alleen voor mensen geschikt. Ook bepaalde dieren kunnen heel goed met deze bloesems geholpen worden. Een mooi voorbeeld hiervan, zijn honden die andere honden niet dulden in hun omgeving.