De Bach bloesem Walnut of Walnoot

De Bach bloesem Walnut of Walnoot

Walnoot is een Bach bloesem die vaak worden gebruikt in deze drukke samenleving. De Bach bloesem Walnoot geeft personen terug het vertrouwen om naar zichzelf te luisteren en anderen niet blindelings te gaan volgen.

Classificatie van de Walnoot Bach bloesem

De Bach bloesem Walnut wordt onderverdeeld in groep 5 van de Bach bloesems, namelijk overgevoeligheid voor invloeden van anderen. Naast Walnut bevat deze groep ook nog Agrimony, Centaury en Holly.

Elk van deze Bach bloesems, wat de naam al doet vermoeden, zorgen ervoor dat je niet langer gemakkelijk te beïnvloeden bent door anderen. Zo de Bach bloesem Walnut ervoor dat er niet langer misbruik van je volgzaamheid word gemaakt.

Voor wie is Bach bloesem Walnut of Walnoot geschikt?

Personen die heel gemakkelijk door anderen, zelfs personen niet uit de nabije leefomgeving, worden beïnvloed, hebben baat bij het gebruik van Bach bloesem Walnoot.

Typische Walnoot personen hebben ook vaak last met veranderingen die zich in hun leven voordoen. Hierdoor word de overgang naar iets nieuw voor Walnoot personen uitzonderlijk moeilijk en gaat men vaak nieuwe uitdagingen of veranderingen in hun leven uit de weg.

Verder blijven Walnoot personen vaak stilstaan bij beslissingen die zij in het verleden hebben genomen, en nemen te snel tevreden met hoe dingen nu eenmaal zijn.

Wat zijn de effecten van Bach bloesem Walnut of Walnoot?

De Bach bloesem Walnoot gaat personen helpen door hen opnieuw voor zichzelf te laten denken. Hiermee word bedoeld dat Walnoot personen zich niet langer laten beïnvloeden door anderen en meer hun eigen mening gaan uiten. Zo word er vanzelfsprekend geen misbruik meer gebruikt van hun volgzaamheid en goede hart.

Ook wanneer er je binnenkort een grote verandering te wachten staat, is het gebruik van Bach bloesem Walnut zeker aan te raden. Enkele voorbeelden van grote veranderingen in het leven van Walnoot personen kunnen zijn: een zwangerschap, pubertijd, menopauze, nieuwe job, enz… Deze personen hebben vaak veel moeite met nieuwe situaties en veranderingen in hun leven. Door het gebruik van Walnoot is dit verleden tijd want de angst voor veranderingen verdwijnt als sneeuw voor de zon bij het gebruik van deze Bach bloesem.

Walnoot geeft deze personen ook voldoende steun waardoor men terug zekerder wordt van zichzelf en de beslissingen die men gaat nemen.

Het gebruik van de Walnoot Bach bloesem

De Bach bloesem Walnoot kan door iedereen worden gebruikt, zowel volwassenen als kinderen en zwangere vrouwen. Het gebruik van Walnoot leidt niet tot negatieve bijwerkingen of neveneffecten. Hierdoor krijg je bij het gebruik van Walnoot enkel het wegvallen van de negatieve emoties die je leven beheersten, en krijg je er positieve emoties voor in de plaats.