Bach bloesem voor de baby?

Bach bloesem voor de baby?

Kunnen baby’s Bach bloesem nemen?

Er bestaan inderdaad Bach bloesem remedies die compleet veilig door baby’s kunnen gebruikt worden. Men let er wel best op dat men deze Bach bloesem remedies niet geeft zonder deskundig advies. In veel Bach bloesem remedies die je in de winkel vindt zit er alcohol, deze zijn dus niet zo geschikt voor de baby. Maar als je aan een Bach bloesem therapeut uitlegt waar de Bach bloesem moet voor dienen, dan kan die voor u zeker een Bach bloesem remedie maken die voor baby’s en kinderen geschikt is.

Wanneer kunnen Bach bloesem remedies voor baby’s ingezet worden?

Bach bloesems voor baby’s worden vooral gebruikt om de baby rustiger te maken. Als een baby geboren wordt, dan maakt die eigenlijk heel wat mee. Men kan terecht spreken van een geboortetrauma. Niet dat men er schrik moet van hebben, want uiteindelijk herinnert niemand van ons zich dit trauma nog. Voor de baby zelf kan dit er wel aanleiding toe geven dat deze onrustig is en veel huilt. Hiervoor kunnen Bach bloesem remedies uitstekend helpen. Bach bloesem mix 90 is een mix die specifiek samengesteld om onrustige en slecht slapende baby’s te helpen. En uiteraard zijn ook de ouders meteen geholpen, want niets is zo uitputtend dan een baby die nachten lang ligt te huilen.

Baby’s die veel huilen worden ook soms huilbaby’s genoemd. Men moet er wel op letten dat men een baby niet te vlug deze stempel geeft. Als een baby per dag een uurtje of twee huilt, dan is er niets aan de hand. Dit is ten slotte de enige manier van communiceren. Men spreekt van een huilbaby als deze meer dan drie uur per dag huilt en dit over een periode van meer dan drie weken. Men houdt best wel een poosje bij wanneer de baby huilt. Op die manier kan men misschien een patroon ontdekken waarom het kindje huilt. Zo is het bijvoorbeeld compleet normaal dat een baby die veel last heeft van reflux meer huilt dan een andere baby.

Ervaringen met Bach bloesem remedies voor baby’s

Mensen die reeds eerder Bach bloesem gebruikten voor hun baby bevestigen allemaal dat deze remedies bijzonder goed werk leveren. Bij baby’s heeft men het voordeel dat de Bach bloesem remedie vrijwel meteen werkt.

Heel wat zwangere vrouwen gebruiken ook Bach bloesems. Na de geboorte kan men deze rustig verder blijven gebruiken, ook al geeft men borstvoeding. Tegelijkertijd kan men Bach bloesems aan de baby geven zodat deze beter slaapt. Uiteindelijk is een kwalitatief goede slaap van enorm belang voor de ontwikkeling van de baby.

Wat betreft de inname van de druppels, kan men deze perfect in wat water doen of in de melk.