Bach bloesem mix 55

Bach bloesem mix 55

De Bach bloesem mix 55 heeft al velen geholpen. Maar wat is de Bach bloesem mix 55 precies? En waarvoor wordt deze mix gebruikt?

Voor wie en waarvoor is Bach bloesem mix 55 geschikt?

Mix 55 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de behandeling van kinderen en jongeren die kampen met problemen rond concentratietekort en hyperactiviteit. Echter kunnen ook volwassenen gebruik maken van deze mix.

4 Belangrijke symptomen worden aangepakt:

  • Concentratie: mensen met concentratieproblemen heel vaak moeite om hun aandacht bij een handeling of taak te houden, men is meestal heel snel afgeleid. Een omgeving is gevuld met een groot aantal prikkels. Deze prikkels zijn vaak onbestaande voor anderen, maar mensen die lijden aan concentratietekort zijn deze prikkels sterk aanwezig. Bach bloesem mix 55 gaat de concentratie opnieuw verbeteren en zal een positief effect hebben op school of werkprestaties.
  • Impulsiviteit is een tweede symptoom dat wordt aangepakt. Hoewel dit symptoom ook voorkomt bij volwassenen, ondervinden kinderen vaak het meeste last van impulsiviteit. Dit kan zich in verschillende vormen gaan uiten; zo kunnen kinderen zich vaak slecht gaan gedragen. Bach bloesem mix 55 helpt om impulsiviteit onder controle te houden om zo opnieuw normaal in de sociale omgeving te kunnen functioneren.
  • Hyperactiviteit. Mensen die nood hebben aan Bach bloesem mix 55 lijken onvermoeibaar en kunnen moeilijk stilzitten. De Bach bloesems gaan ervoor zorgen dat men opnieuw kalmer kan zijn en dat de hyperactiviteit onder controle kan worden gehouden. Hierdoor wordt ook het onrustige gevoel stopgezet.
  • Een laatste, maar daarvoor niet minder erge, symptoom dat kan worden behandeld met de Bach bloesem 55 mix is frustratie. Mensen die last hebben van concentratieproblemen en hyperactiviteit, kunnen vaak ondervinden dat de wereld voor hen te traag gaat. Hierdoor krijgt men heel vaak te maken met frustratie. Deze frustratie is hoofdzakelijk gericht op de nabije omgeving, wat het leven van vrienden en familie heel moeilijk maakt. Bach bloesem mix 55 gaat ook dit symptoom consequent gaan behandelen en de gevoelens van frustratie verminderen.

Het gebruik van de Bach bloesem mix 55

Als je gebruik wil maken van de Bach bloesem mix 55, of andere Bach bloesems in het algemeen, in combinatie met andere medicatie is dit perfect mogelijk. Vele mensen gebruiken Ritalin als zij te maken hebben met concentratietekort en hyperactiviteit.

Een negatief gegeven is dat daar heel vaak nare neveneffecten bij komen kijken. Bij het gebruik van Bach bloesem mix 55 ondervindt men geen neveneffecten of bijwerkingen. Het gebruik van Bach bloesems is volledig veilig. Indien je na het gebruik van Bach bloesem mix 55 wil gaan stoppen met Ritaline, is het wel aangeraden om eerst met je arts te praten. Er kan een mogelijkheid zijn om dit stap voor stap af te bouwen.

Ook is de Bach bloesem mix 55 volledig veilig voor kinderen. De formule van deze Bach bloesem mix bevat een minimum aan alcohol, waardoor het gebruik van deze bloesems ook geschikt is voor kinderen, en zelfs baby’s.